Календар на судења - јануари 2020, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Календар на судења - јануари 2020, ii

Новости  |  14.1.2020
Календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-Ј-10/19 Среда, 15.1.2020 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-55/19 Среда, 15.1.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-91/19 Среда, 15.1.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-40/18 Среда, 15.1.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-24/19 Среда, 15.1.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-21/19 Среда, 15.1.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-30/19 Среда, 15.1.2020 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-29/19 Понеделник, 20.1.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Понеделник, 20.1.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-154/19 Вторник, 21.1.2020 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-155/19 Вторник, 21.1.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Вторник, 21.1.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-11/19 Вторник, 21.1.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-44/19 Вторник, 21.1.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-16/19 Вторник, 21.1.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
П1-1/19 Вторник, 21.1.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-69/19 Вторник, 21.1.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Четврток, 23.1.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-134/19 Четврток, 23.1.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-135/19 Четврток, 23.1.2020 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-29/19 Петок, 24.1.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-21/19 Петок, 24.1.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ВПП1-4/19 Петок, 24.1.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-13/19 Петок, 24.1.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-152/19 Понеделник, 27.1.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-153/19 Понеделник, 27.1.2020 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-22/19 Понеделник, 27.1.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-150/19 Понеделник, 27.1.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-26/19 Понеделник, 27.1.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-30/19 Вторник, 28.1.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-25/19 Вторник, 28.1.2020 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-1/20 Вторник, 28.1.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-2/20 Вторник, 28.1.2020 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-3/20 Вторник, 28.1.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-34/19 Среда, 29.1.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
РО-165/19 Понеделник, 3.2.2020 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-32/19 Понеделник, 3.2.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-4/19 Понеделник, 3.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-57/19 Понеделник, 3.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-146/19 Вторник, 4.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-147/19 Вторник, 4.2.2020 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-148/19 Вторник, 4.2.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-161/19 Вторник, 4.2.2020 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-162/19 Вторник, 4.2.2020 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-163/19 Вторник, 4.2.2020 10:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-157/19 Среда, 5.2.2020 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-158/19 Среда, 5.2.2020 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-159/19 Среда, 5.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-160/19 Среда, 5.2.2020 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-164/19 Среда, 5.2.2020 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-21/19 Среда, 5.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-49/19 Среда, 5.2.2020 12:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-19/19 Петок, 7.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-223/19 Понеделник, 10.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-224/19 Понеделник, 10.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-40/19 Понеделник, 10.2.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-36/19 Понеделник, 10.2.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-36/19 Понеделник, 10.2.2020 09:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-170/19 Понеделник, 10.2.2020 09:55 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-137/19 Понеделник, 10.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-123/19 Понеделник, 10.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-С-132/19 Понеделник, 10.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
К-52/19 Понеделник, 10.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-35/19 Понеделник, 10.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-32/19 Понеделник, 10.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-32/19 Понеделник, 10.2.2020 10:15 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-37/19 Понеделник, 10.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-31/19 Понеделник, 10.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-36/19 Понеделник, 10.2.2020 10:30 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-О-28/18 Понеделник, 10.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-33/19 Понеделник, 10.2.2020 10:45 Соба 4 Ацо Тасев
ПРК-Ј-34/19 Понеделник, 10.2.2020 11:00 Соба 4 Ацо Тасев
ВПП-1/20 Понеделник, 10.2.2020 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-68/2010 Вторник, 11.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-166/19 Среда, 12.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-51/19 Среда, 12.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-51/18 Среда, 12.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-57/18 Среда, 12.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
К-61/16 Среда, 12.2.2020 10:00 Соба 4 Ацо Тасев
РО-91/19 Среда, 19.2.2020 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Четврток, 20.2.2020 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Понеделник, 24.2.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-87/19 Понеделник, 24.2.2020 13:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-12/19 Четврток, 27.2.2020 09:30 Соба 4 Ацо Тасев
КС-КР-49/18 Четврток, 27.2.2020 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_