Полумесечен календар на судења - април 2019, ii [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Полумесечен календар на судења - април 2019, ii

Новости  |  12.4.2019
Полумесечен календар на судења
Предмет Датум Време Просторија Судија
ПРК-С-51/19 Понеделник, 15.4.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-52/19 Понеделник, 15.4.2019 08:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-53/19 Понеделник, 15.4.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-54/19 Понеделник, 15.4.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-55/19 Понеделник, 15.4.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-56/19 Понеделник, 15.4.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-57/19 Понеделник, 15.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-58/19 Понеделник, 15.4.2019 09:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-59/19 Понеделник, 15.4.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-60/19 Понеделник, 15.4.2019 09:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-61/19 Понеделник, 15.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-64/19 Понеделник, 15.4.2019 09:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-65/19 Понеделник, 15.4.2019 09:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-62/19 Понеделник, 15.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-63/19 Понеделник, 15.4.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-66/19 Понеделник, 15.4.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-67/19 Понеделник, 15.4.2019 10:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-68/19 Понеделник, 15.4.2019 10:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-69/19 Понеделник, 15.4.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-70/19 Понеделник, 15.4.2019 11:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-71/19 Понеделник, 15.4.2019 11:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-72/19 Понеделник, 15.4.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-73/19 Понеделник, 15.4.2019 12:10 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-14/19 Понеделник, 15.4.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-27/18 Понеделник, 15.4.2019 15:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-15/19 Вторник, 16.4.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-42/19 Вторник, 16.4.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-7/19 Вторник, 16.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-30/19 Вторник, 16.4.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-43/19 Четврток, 18.4.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-51/19 Четврток, 18.4.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-46/19 Четврток, 18.4.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-47/19 Четврток, 18.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-48/19 Четврток, 18.4.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-49/19 Четврток, 18.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-50/19 Четврток, 18.4.2019 09:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-52/19 Четврток, 18.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-8/19 Четврток, 18.4.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П1-9/18 Петок, 19.4.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-4/19 Понеделник, 22.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-33/18 Понеделник, 22.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-34/18 Понеделник, 22.4.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-8/19 Понеделник, 22.4.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-25/18 Понеделник, 22.4.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-45/19 Вторник, 23.4.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-5/19 Вторник, 23.4.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-57/19 Вторник, 23.4.2019 10:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-49/18 Среда, 24.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/17 Четврток, 25.4.2019 08:20 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-252/17 Четврток, 25.4.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-268/17 Четврток, 25.4.2019 08:40 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-243/17 Четврток, 25.4.2019 08:50 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-14/19 Четврток, 25.4.2019 08:55 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-256/17 Четврток, 25.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
МАЛВП-31/18 Четврток, 25.4.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-33/18 Четврток, 25.4.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-75/19 Четврток, 25.4.2019 11:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-16/19 Четврток, 2.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-17/19 Четврток, 2.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-18/19 Четврток, 2.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-О-19/19 Четврток, 2.5.2019 09:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Четврток, 2.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-5/19 Петок, 3.5.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-2/19 Петок, 3.5.2019 08:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-43/19 Петок, 3.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-44/19 Петок, 3.5.2019 08:45 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-38/18 Петок, 3.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-13/19 Понеделник, 6.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПЛ1-П-3/19 Понеделник, 6.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ОДС-2/19 Понеделник, 6.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
КС-КР-45/18 Понеделник, 6.5.2019 12:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
К-ПП-6/19 Понеделник, 6.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-74/19 Вторник, 7.5.2019 08:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-10/19 Вторник, 7.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-11/19 Вторник, 7.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-12/19 Вторник, 7.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-13/19 Вторник, 7.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-15/19 Вторник, 7.5.2019 10:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-14/19 Вторник, 7.5.2019 11:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-5/19 Вторник, 7.5.2019 13:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-238/18 Вторник, 7.5.2019 13:15 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-С-245/18 Вторник, 7.5.2019 13:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-29/18 Вторник, 7.5.2019 13:35 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
ПРК-Ј-10/19 Вторник, 7.5.2019 14:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-55/19 Среда, 8.5.2019 08:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-56/19 Среда, 8.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-6/19 Среда, 8.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-72/18 Понеделник, 13.5.2019 12:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П2-7/19 Вторник, 14.5.2019 09:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-24/19 Вторник, 14.5.2019 09:30 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
П4-2/19 Петок, 17.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
РО-25/19 Понеделник, 27.5.2019 10:00 Соба 7 Даниела Костадинова Тиловска
   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_