Лице за односи, контакти со јавноста [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Лице за односи, контакти со јавноста

Известувања, Новости  |  13.1.2021
Лице за односи, контакти со јавноста

Почитувани,

Врз основа на одлуката на ВД Претседателот на Основен суд Виница за измена на годишниот план и распоред за работа на судиите, судските службеници и судска полиција, за 2021 година, заведен во  СУ-04-7/21 од 12.01.2021 година,
за НОВО лице за:

- односи со јавноста,
- контакти со јавноста,
- контакти со лица кои имаат одредеден вид и степен на попреченост,

се определува лицето Коле Илијев, стручен соработник , вработен во судот.

Контакт информации:

Коле Илијев
kole.ilijev@osvinica.mk
076 482 324

Ве информираме дека контакт информациите од лицето Елена Јованов (elena.jovanov@osvinica.mk), претходно лице за односи со јавноста во судот, ќе бидат достапни за контакт до крајот на месец Јануари 2021 година, после кое истите ќе станат не достапни за јавноста.

Со почит.

   


Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_