Plani vjetor i punës [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Plani vjetor i punës

Општи информации

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот на судот или администраторот на судот, каде таков постои.

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

Vit
Përmbledhje Vit Shkarko
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2022 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен распоред за работа на судиите и вработените во 2022 година
2022
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година, од 26 Март 2021 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година, од 26 Март 2021 година
2021
Измена на годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година, од 23 Март 2021 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Измена на годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година, од 23 Март 2021 година
2021
Акционен план за намалување на заостаток на стари предмети, за 2021 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Акционен план за намалување на заостаток на стари предмети, за 2021 година
2021
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2021 година - со прва измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2021 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција
2021
E parë<12345>E fundit

Kërkoni aktgjykime/aktvendime

Gjykata
Numri i lëndës
Data
_

Të rejat e fundit