Годишен план за работа [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Годишен план за работа

Општи информации

Годишниот план за работа на судиите во судот го изработува Претседателот на судот или администраторот на судот, каде таков постои.

Планот за работа е за времетраење од една година, а истиот во текот на годината може да претрпи измени, ако потребите за тоа така наложуваат.

Година
Опис Година Преземање
Второ дополнување на Годишен план за работа на судиите за 2020 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Второ дополнување на Годишен план за работа на судиите за 2020 година
2020
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2020 година - со прва измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2020 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција, со вклучена прва измена
2020
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2020 година
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2020 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција
2019
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2019 година - со третта измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2019 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција, со вклучена третта измена
2019
Годишен план за работа на судиите и вработените за 2019 година - со втора измена
Претседател на Основен суд Виница; 
Годишен план за работа на судиите за 2019 година, како и распоред за работа на судските службеници и судската полиција, со вклучена втора измена
2019

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести