Public procurement [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Public procurement

Општи информации

Јавните набавки се спроведуваат по писмен и по електронски пат.

За набавките спроведени по писмен пат, потребните документи и документација се доставува во судот, во приемното одделение, соба број 1.
За набавките спроведени по електронски пат, со електронско наддавање преку Електронскиот систем за јавни набавки на Министерството за Финансии на Република Македонија, целокупната документација за учесниците на електронското наддавање се поднесува во електронска форма, електронски потпишана со електронски потпис (сертификат) издаден на име на наддавачот или од него овластено лице.

Почнувајќи од јуни 2018 година, Бирото за јавни набавки на Република Македонија, воведе сервис за следење на објавени огласи и склучени договори за секој економски оператор на порталот на бирото. Соодветната содржина за економскиот оператор Основен суд Виница, може да се прегледа на следниве линкови:

 

Годишен план за јавни набавки

- Годишен план за јавни набавки во 2019 година

 • Tender No:
   
  2/2016
  Tender name:
   
  Набавка на лесно масло за горење за потребите на основен суд Виница, сукцесивно за една година.
  Tender type:
   
  Goods
  Publish date:
   
  Feb 26, 2016
  Authority:
   
  Основен суд Виница
  Procedure:
   
  Електронско наддавање
  End date:
   
  Mar 8, 2016
  Download:
   
 • Tender No:
   
  2/2017
  Tender name:
   
  Набавка на еуро дизел гориво за потребите на Основен суд Виница, за 2017 година.
  Tender type:
   
  Goods
  Publish date:
   
  Feb 13, 2017
  Authority:
   
  Основен суд Виница
  Procedure:
   
  Електронско наддавање
  End date:
   
  Feb 20, 2017
  Download:
   
 • Tender No:
   
  1/2017
  Tender name:
   
  Набавка на лесно масло за горење за потребите на Основен суд Виница, сукцесивно за една година, за 2017 година.
  Tender type:
   
  Goods
  Publish date:
   
  Feb 13, 2017
  Authority:
   
  Основен суд Виница
  Procedure:
   
  Електронско наддавање
  End date:
   
  Feb 20, 2017
  Download:
   
 • Tender No:
   
  3/2017
  Tender name:
   
  Набавка на здравствени услуги - систематски прегледи на вработените во Основен суд Виница за 2017 година
  Tender type:
   
  Services
  Publish date:
   
  Mar 15, 2017
  Authority:
   
  Основен суд Виница
  Procedure:
   
  Писмено наддавање
  End date:
   
  Jun 15, 2017
  Download:
   
 • Tender No:
   
  4/2017
  Tender name:
   
  Набавка на информатичка опрема за 2017
  Tender type:
   
  Goods
  Publish date:
   
  Nov 27, 2017
  Authority:
   
  Основен суд Виница
  Procedure:
   
  Електронско наддавање
  End date:
   
  Dec 4, 2017
  Download:
   
First<12345>Last

Decision search

Court
Case number
Date
_

The latest news


All news