Јавни набавки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Јавни набавки

Општи информации

Јавните набавки се спроведуваат по писмен и по електронски пат.

За набавките спроведени по писмен пат, потребните документи и документација се доставува во судот, во приемното одделение, соба број 1.
За набавките спроведени по електронски пат, со електронско наддавање преку Електронскиот систем за јавни набавки на Министерството за Финансии на Република Македонија, целокупната документација за учесниците на електронското наддавање се поднесува во електронска форма, електронски потпишана со електронски потпис (дигитален електронски сертификат) издаден на име на наддавачот или од него овластено лице.

Почнувајќи од јуни 2018 (подоцна 2019 и 2020) година, Бирото за јавни набавки на Република Македонија, воведе сервис за следење на објавени огласи и склучени договори за секој економски оператор на порталот на бирото. Соодветната содржина за економскиот оператор Основен суд Виница, може да се прегледа на следниве линкови:

 

Годишен план за јавни набавки

- Годишен план за јавни набавки во 2019 година или тука на порталот за Јавни набавки,

- Годишен план за јавни набавки во 2020 година или тука на порталот за Јавни набавки,

- Годишен план за јавни набавки во 2021 година или тука на порталот за Јавни набавки,

- Годишен план за јавни набавки во 2022 година или тука на порталот за Јавни набавки,

Број на оглас
Вид на договор
 • Број на оглас:
   
  2/2016
  Предмет на договор:
   
  Набавка на лесно масло за горење за потребите на основен суд Виница, сукцесивно за една година.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  26.2.2016
  Договорен орган:
   
  Основен суд Виница
  Вид на постапка:
   
  Електронско наддавање
  Краен рок:
   
  08.3.2016
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  2/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на еуро дизел гориво за потребите на Основен суд Виница, за 2017 година.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  13.2.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Виница
  Вид на постапка:
   
  Електронско наддавање
  Краен рок:
   
  20.2.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  1/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на лесно масло за горење за потребите на Основен суд Виница, сукцесивно за една година, за 2017 година.
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  13.2.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Виница
  Вид на постапка:
   
  Електронско наддавање
  Краен рок:
   
  20.2.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  3/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на здравствени услуги - систематски прегледи на вработените во Основен суд Виница за 2017 година
  Вид на договор:
   
  Услуги
  Датум на објава:
   
  15.3.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Виница
  Вид на постапка:
   
  Писмено наддавање
  Краен рок:
   
  15.6.2017
  Преземање:
   
 • Број на оглас:
   
  4/2017
  Предмет на договор:
   
  Набавка на информатичка опрема за 2017
  Вид на договор:
   
  Стоки
  Датум на објава:
   
  27.11.2017
  Договорен орган:
   
  Основен суд Виница
  Вид на постапка:
   
  Електронско наддавање
  Краен рок:
   
  04.12.2017
  Преземање:
   

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести


Сите вести