Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Измена на Годишна програма за капитални расходи од Буџет - судска власт за 2019 година, категорија 48
2019
Одлука за измена на Годишна програма за капитални расходи од Буџет - судска власт за 2019 година, категорија 48
2019
Одлука за пренамена на средства од Буџетот за 2019 година, програма 20, за категорија 48-Капитални расходи
2019
Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец ноември 2019 година
2019
Одлука за измена и дополнување на Одлука за конституирање на СБС во нов состав
2019

Најнови вести

 • Соопштение од 326-та седница одржана на ден 13.12.2019 година

  Соопштенија за јавност  | 13.12.2019
  Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 326-та седница одржана на ден 13.12.2019 година, одлучи за следното... [повеќе]
 • Информација

  Соопштенија за јавност  | 12.12.2019
  Во рамки на ИПА проектот „Подршка на правосудниот процес во реформскиот сектор“ подржан од Европската унија, Судскиот совет на РСМ на 5 и 6 декември одржа работилница... [повеќе]
 • Информација

  Соопштенија за јавност  | 03.12.2019
  Во рамки на проектот „Посета на Државни институции“ основното училиште “Никола Вапцаров“ од Скопје го посети Судскиот совет на Република Северна Македонија... [повеќе]

Сите вести