Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец јуни 2019 година
2019
Соопштение од 136-та седница одржана на ден 03.07.2019 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 136-та седница одржана на ден 03.07.2019 година донесе Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец јуни 2019 година и го разгледа и Буџетскиот циркулар за 2020 година што го достави до единките корисници на судскиот буџет.
2019
Одлука за измена на Годишна програма за капитални расходи од буџет-Судска власт за 2019 година
2019
Одлука за пренамена на средства од категорија 40 на категорија 46 за обезбедување средства за исплата на дел од заостанатите обврски
2019
Одлука за обезбедување на средства за исплата на додатоци на плата за месец мај 2019 година
2019
Прва<12345678910>Последна