Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Препорака
2020
Консолидирана годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 787 - сопствени приходи за 2019 година
2020
Консолидирана годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 785 - владино учество за 2019 година
2020
Консолидирана годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 696 - депозити за 2019 година
2020
Консолидирана годишна сметка на Судска власт на РСМ за сметка 631 - самофинансирање за 2019 година
2020