Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Одлука за усвојување на критериумите и методологијата за подготовка на судскиот буџет
2020
Соопштение од 148-та седница одржана на ден 06.07.2020 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 148-та седница одржана на ден 06.07.2020 година ...
2020
Одлука за усвојување на извештајот за реализација на судскиот буџет за 2019 госина
2020
Соопштение од 147-та седница одржана на ден 17.06.2020 година
Судскиот буџетски совет (СБС) на 147-та седница одржана на ден 17.06.2020 година ...
2020
Препорака
2020