Судски буџет [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Судски буџет

Година
Опис Година Преземање
Измена на годишна програма за капитални расходи од Буџет-Судска власт за 2023 година категорија 48
2023
Одлука за обезбедување средства за исплата на додатоци на плата за месец март 2023 година
2023
Одлука за ставање вон сила на дел од Одлука бр.02-431/7 од 31.03.2023 г.
2023
Одлука за необезбедување средства за исплата на додатоци на плата за месец март 2023 година
2023
Записник од 196-та седница на Судски буџетски совет -13.03.2023 г.
2023
Прва<12345...>Последна