Извештаи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за реализација на судски буџет за 2022 година
Годишен
2023
Извештај за работата на СБС и реализација на судскиот буџет заклучно со 31.07.2022 г.
Полугодишен
2022
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2021 година
Годишен
2021
Извештај за работата на Судскиот буџетски совет и реализацијата на судскиот буџет заклучно со 31.07.2021 година
Полугодишен
2021
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2020 година
Годишен
2020
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2019 година
Годишен
2019
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2018 година
Годишен
2018
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2017 година
Годишен
2017
Судски буџетски совет на Република Македонија - извештај 2004-2007
Годишен
2004, 2005, 2006, 2007
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2015 година
Годишен
2015