Извештаи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2019 година
Годишен
2019
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2018 година
Годишен
2018
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2017 година
Годишен
2017
Судски буџетски совет на Република Македонија - извештај 2004-2007
Годишен
2004, 2005, 2006, 2007
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2015 година
Годишен
2015
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2014 година
Годишен
2014
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2013 година
Годишен
2013
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2012 година
Годишен
2012
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2011 година
Годишен
2011
Извештај за реализација на судскиот буџет за 2010 година
Годишен
2010