Организациска структура [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Организациска структура

Најнови вести

 • Соопштение за 330-та седница на Судски совет на РСМ - 29.01.2020 година

  Соопштенија за јавност  | 24.1.2020
  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи итна седница на ден 29.01.2020 година (среда) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот... [повеќе]
 • Соопштение за изработка на Методологиja со индикатори за сложеност на предмети и оценување на судии

  Соопштенија за јавност  | 23.1.2020
  Судскиот совет во соработка со Центарот за правни истражувања и анализи (ЦПИА) го започнува процесот на подготовка на подзаконските акти за унапредување на системот за оценување на судиите во согласност со Законот за Судски совет (Службен весник на РСМ бр. 102/2019). [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 23.1.2020
  Врз основа на сумирањето и утврдувањето на резултатот од гласањето за избор на член на Судски совет на Република Северна Македонија од редот на судиите припадници на заедницата која е повеќе од 20% од населението во Република Северна Македонија... [повеќе]

Сите вести