Останати документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Останати документи

Година
Опис Година Преземање
Записник од 317-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 10.09.2019 година
2018
Записник од 316-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 27.08.2019 година
2018
Записник од 315-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 17.07.2019 година
2018
Записник од 314-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 10.07.2019 година
2018
Записник од гласањето од 320-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 02.10.2019 година
2019
ТАБЕЛАРЕН ПРЕГЛЕД НА ГЛАСАЊЕТО ВО СУДОВИТЕ ЗА СЕКОЈ КАНДИДАТ 10-12-2018
2018
Записник од 313-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 01.07.2019 година
2018
Записник од 312-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 26.06.2019 година
2018
Записник од 309-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 29.05.2019 година
2018
Записник од 311-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 28.06.2019 година
2018

Најнови вести

 • Информација

  Соопштенија за јавност  | 03.12.2019
  Во рамки на проектот „Посета на Државни институции“ основното училиште “Никола Вапцаров“ од Скопје го посети Судскиот совет на Република Северна Македонија... [повеќе]
 • Соопштение за 326-та седница на Судски совет на РСМ - 13.12.2019 година

  Соопштенија за јавност  | 03.12.2019
  Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи седница на ден 13.12.2019 година (петок) со почеток во 9,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 02.12.2019
  Соопштение [повеќе]

Сите вести