Останати документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Останати документи

Година
Опис Година Преземање
Акционен план за 2020 година за вршење на работни посети во судовите во РСМ
2020
ОПШТА ЛИСТА за кандидат од апелационо подрачје Битола
2020
Записник од гласањето од 339-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 07.05.2020 година
2020
Годишна сметка на Судски совет на РСМ за сметка 603 - буџетска сметка за 2019 година
2019
Записник од гласањето од 332-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 7.02.2020 година
2020
Записник од гласањето од 320-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 10.02.2020 година
2020
Записник од 317-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 10.09.2019 година
2019
Записник од 316-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 27.08.2019 година
2019
Записник од 315-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 17.07.2019 година
2019
Записник од 314-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од на ден 10.07.2019 година
2019