Останати документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Останати документи

Година
Опис Година Преземање
Записник од 424-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 19.12.2022 година
2023
Записник од 422-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 05.12.2022 година
2023
Записник од 420-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 24.11.2022 година
2023
Записник од 419-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 08.11.2022 година
2023
Записник од 417-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 19.10.2022 година
2023
Записник од 416-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија одржана на ден 27.09.2022 година
2023
Годишен извештај за слободен пристап до информации од јавен карактер за 2022 година
2022
Повелба за внатрешна ревизија
2023
Годишен распоред за работа на Судскиот совет на Република Северна Македонија за 2023 година
2023
Програма за работата на Судскиот совет на Република Северна Македонија за 2023 година
2022