Останати документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Останати документи

Година
Опис Година Преземање
СТРАТЕГИЈА НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ ЗА СУДСКАТА МРЕЖА
2020
ФУНКЦИОНАЛНА АНАЛИЗА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
2020
Стратешки план на ССРСМ
2020
ПЛАН ЗА СТРАТЕШКА КОМУНИКАЦИЈА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
2020
Акционен план за 2020 година за вршење на работни посети во судовите во РСМ
2020
ОПШТА ЛИСТА за кандидат од апелационо подрачје Битола
2020
Записник од гласањето од 339-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 07.05.2020 година
2020
Годишна сметка на Судски совет на РСМ за сметка 603 - буџетска сметка за 2020 година
2019
Годишна сметка на Судски совет на РСМ за сметка 603 - буџетска сметка за 2019 година
2019
Записник од гласањето од 332-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 7.02.2020 година
2020