Останати документи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Останати документи

Година
Опис Година Преземање
Методологија со индикатори за утврдување на сложеност на предмети
2021
Образецот за пријава за судија / претседател на суд
2021
Нацрт Акциски план за Отворено судство 2021-2023 година
2021
СТРАТЕГИЈА НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ ЗА СУДСКАТА МРЕЖА
2020
ФУНКЦИОНАЛНА АНАЛИЗА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
2020
Стратешки план на ССРСМ
2020
ПЛАН ЗА СТРАТЕШКА КОМУНИКАЦИЈА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
2020
Акционен план за 2020 година за вршење на работни посети во судовите во РСМ
2020
ОПШТА ЛИСТА за кандидат од апелационо подрачје Битола
2020
Записник од гласањето од 339-та седница на Судскиот совет на Република Северна Македонија од 07.05.2020 година
2020