Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Завршна сметка за 2022 година за сметка 603
Годишен
2022
Годишен извештај за работата на Судскиот совет на Република Северна Македонија за 2022 година
Годишен
2022
Годишен извештај за работата на судовите во Република Северна Македонија за 2022 година
Годишен
2022
Извештај за работата на судовите во 2022 година - 4 квартал
Квартален
2022
Извештај за работата на судовите во 2022 година - 2 квартал
Квартален
2022
Јавни набавки во 2022 година - полугодишен преглед
Полугодишен
2019
Извештај за работата на судовите во 2022 година - 1 квартал
Квартален
2022
Годишен извештај за работата на Судскиот совет на РСМ за 2021 година
Годишен
2021
Извештај за работата на судовите во 2021 година - 4 квартал
Квартален
2022
Јавни набавки во 2021 година - Годишен преглед
Квартален
2021