Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Јавни набавки во 2019 година - годишен преглед
Годишен
2019
Јавни набавки во 2019 година - полугодишен преглед
Полугодишен
2019
Извештај за работата на судовите во 2019 година - 3 квартал
Квартален
2019
Извештај за работата на судовите во 2019 година - 2 квартал
Квартален
2019
Извештај за работата на судовите во 2019 година - 1 квартал
Квартален
2019
ИЗВЕШТАЈ ЗА РАБОТАТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2018 ГОДИНА
Годишен
2018
Извештај за работата на судовите во 2018 година - 4 квартал
Квартален
2018
Извештај за работата на судовите во 2018 година - 3 квартал
Квартален
2018
Извештај за работата на судовите во 2018 година - 2 квартал
Квартален
2018
Извештај за работата на судовите во 2018 година - 1 квартал
Квартален
2018