Подзаконски акти [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Подзаконски акти

Опис Преземање
Деловник за изменување и дополнување на деловникот за работа на Судскиот совет на Република Северна Македонија
Одлука за измена на Методологијата со индикатори за утврдување на сложеноста на предметите
Методологија со индикатори за утврдување на сложеност на предметите
Правилник за формирање и работење на Комисиите на ССРСМ за редовни и вонредно оценување
Процедура за прием на пријави од укажувачи, издвојување и обработка на податоците од пријавите
Куќен ред за Судскиот совет на РСМ
ПРОГРАМА ЗА РАБОТА НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ЗА 2022 ГОДИНА
Интерен план за следење и оценување за 2022
АКТ ЗА ВИДЕО НАДЗОР НА СУДСКИОТ СОВЕТ НА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА
Колективен договор за административните службеници и другите вработени во ССРСМ