Закони [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Закони

Опис Преземање
Закон за Судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.60 од 22.09.2003 година
Закон за изменување и дополнување на законот за судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.37 од 28.03.2006 година
Закон за Судски совет на Република Македонија
Сл.Весник на Р. Македонија бр.60 од 15.05.2006 година
Закон за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.110 од 14.09.2007 година
Закон за изменување и дополнување на законот за судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.103 од 19.08.2008 година
Закон за изменување на законот за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.103 од 19.08.2008 година
Закон за изменување на законот за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.161 од 24.12.2008 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл.Весник на Р. Македонија бр.150 од 18.11.2010 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.20 од 12.02.2015 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.61 од 17.04.2015 година

Најнови вести

 • Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Соопштенија за јавност  | 18.7.2018
  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 16.7.2018
  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]
 • Соопштение

  Соопштенија за јавност  | 13.7.2018
  На 12.07.2018 година во кабинетот на министерката за правда претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Зоран Караџовски оствари средба со министерката за правда проф. д-р Рената Дескоска во врска со... [повеќе]

Сите вести