Закони [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Закони

Опис Преземање
Закон за Судскиот Совет на Република Северна Македонија
Сл. Весник на Република Северна Македонија, бр.102 од 22.05.2019 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.83 од 08.05.2018 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.197 од 29.12.2017 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.61 од 17.04.2015 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.20 од 12.02.2015 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл.Весник на Р. Македонија бр.150 од 18.11.2010 година
Закон за изменување на законот за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.161 од 24.12.2008 година
Закон за изменување на законот за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.103 од 19.08.2008 година
Закон за изменување и дополнување на законот за судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.103 од 19.08.2008 година
Закон за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.110 од 14.09.2007 година