Закони [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Закони

Опис Преземање
Закон за Судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.60 од 22.09.2003 година
Закон за изменување и дополнување на законот за судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.37 од 28.03.2006 година
Закон за Судски совет на Република Македонија
Сл.Весник на Р. Македонија бр.60 од 15.05.2006 година
Закон за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.110 од 14.09.2007 година
Закон за изменување и дополнување на законот за судскиот буџет
Сл.Весник на Р. Македонија бр.103 од 19.08.2008 година
Закон за изменување на законот за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.103 од 19.08.2008 година
Закон за изменување на законот за платите на судиите
Сл.Весник на Р. Македонија бр.161 од 24.12.2008 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл.Весник на Р. Македонија бр.150 од 18.11.2010 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.20 од 12.02.2015 година
Закон за изменување и дополнување на законот за Судскиот Совет на Република Македонија
Сл. Весник на Р. Македонија, бр.61 од 17.04.2015 година