Одлуки [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Одлуки

Наслов на одлука
Вид на одлука
Датум на одлука
-

02.11.2009 | Разрешување
Одлука за разрешување ИП - ОС Охрид

28.11.2012 | Разрешување
Одлука за разрешување АБ - ОС Велес

04.06.2015 | Друга категорија
Дополнение на Одлуката за утврдување на орентациониот број на предмети што треба да ги реши судијата месечно за 2015 за Вишиот управен суд

24.02.2011 | Запрена постапка
Одлука за запрена постапка за СИ - ОС Куманово

23.02.2011 | Разрешување
Одлука за разрешување ИВ - ОС Тетово


Прва < 1 2 3  ...  > Последња