Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

29.09.2023 | Член на судски совет
Оглас за избор на член на Судскиот совет на Република Северна Македонија

Согласно член 9 став 1 алинеја 1 в.в. со став 2 и член 16 став 1 алинеја 5 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр. 102/2019), Претседателот на Судскиот совет на Република Северна Македонија, објавува...

08.08.2023 | Судија
Оглас за избор на судии на Основен суд

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 45 и 46 став 1 точка 1 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19) и член 46 и 47 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр.102/19), објавува ...

08.08.2023 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на Виш управен суд и основни судови

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19) објавува ...

08.08.2023 | Член на судски совет
Оглас за избор на член на Судскиот совет на Република Северна Македонија

Согласно член 9 став 1 алинеја 1 в.в. со став 2 и член 16 став 1 алинеја 5 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр. 102/2019), Претседателот на Судскиот совет на Република Северна Македонија, објавува...

13.06.2023 | Член на судски совет
Оглас за избор на членови на Судскиот совет на Република Северна Македонија

Согласно член 9 став 1 алинеја 1, став 2 и член 16 став 1 алинеи 1 и 5 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр. 102/2019), Претседателот на Судскиот совет на Република Северна Македонија, објавува...


Прва < 1 2 3  ...  > Последња