Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

30.11.2022 | Вработување
ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр. 1/2022 за унапредување на административен службеник

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр. 1/2022 за унапредување на административен службеник во Судскиот совет на Република Северна Македонија

16.11.2022 | Вработување
Оглас за избор на еден претседател на апелационен суд и избор на три претседатели на основни судови

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува

06.09.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на АС Скопје

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

21.07.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на членови на Судски совет на РСМ

Согласно член 9 став 1 алинеја 1 и член 16 став 1 алинеи 1, 3 и 5 од Законот за Судскиот совет на Република Северна Македонија („Службен весник на РСМ“ бр. 102/2019), Претседателот на Судскиот совет на Република Северна Македонија, објавува...

19.07.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на АС Штип, ОС Битола и ОС Крушево

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19) објавува...


Прва < 1 2 3  ...  > Последња