Огласи [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Огласи

Наслов на оглас
Вид на оглас
Датум на оглас
-

20.03.2023 | Вработување
ЈАВЕН ОГЛАС бр. 1/2023 - Оглас за вработување на 3 (три) извршители на определено работно време

Врз основа на чл. 22 и 23 од Законот за работните односи („Сл.весник на РМ“ бр.62/05, 106/08, 161/08, 114/09, 130/09, 50/10, 52/10, 124/10, 47/11, 11/12, 39/12, 13/13, 25/13, 170/13, 187/13, 113/14, 20/15, 33/15, 72/15, 129/15, 27/16, 134/16, 120/18 и „Сл.весник на РСМ“ бр.110/19, 267/20, 151/21 и 288/21) в.в. со чл.14, чл. 22 став 1 алинеја 2, став 3, став 8, став 13 и став 14 од Законот за вработени во јавниот сектор („Службен весник на РМ“ бр.27/14, 199/14, 27/16, 35/18 и 198/18 и („Службен весник на РМ“ бр.143/19 и 14/20), Правилникот за внатрешна организација на Судскиот совет на Република Македонија бр.01-1156/1 од 01.07.2016 година...

17.03.2023 | Претседател на суд
Избор на претседатели на Основен суд Берово, Основен суд Крушево и Основен суд Прилеп

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5 од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

01.02.2023 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседатели на Основен суд Берово и на Основен суд Крушево

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

16.12.2022 | Претседател на суд
Оглас за избор на претседател на Апелационен суд Скопје

Судскиот совет на Република Северна Македонија врз основа на член 47 став 5од Законот за судовите („Службен весник на РМ“ бр.58/06, 35/08, 150/10, 83/18 и 198/18 и „Службен весник на РСМ“ бр.96/19)објавува ...

30.11.2022 | Вработување
ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр. 1/2022 за унапредување на административен службеник

ОДЛУКА за избор на кандидат по интерен оглас бр. 1/2022 за унапредување на административен службеник во Судскиот совет на Република Северна Македонија


Прва < 1 2 3  ...  > Последња