Сите вести [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Вести

Година
Категорија

 • Соопштенија за јавност  | 19.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение од 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 282-та седница одржана на ден 19.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 18.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение за 282-та седница на Судски совет на РМ - 19.07.2018 година

  Седницата ќе се одржи на ден 19.07.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 16.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение

  На 16.07.2018 година во просториите на Судски совет на Република Македонија, претседателот на ССРМ Зоран Караџовски и заменик претседателот Шемседин Јусуфи остварија работна средба со делегација предводена од експертот на Совет на Европа Ѓуро Сеса по повод... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение

  На 12.07.2018 година во кабинетот на министерката за правда претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Зоран Караџовски оствари средба со министерката за правда проф. д-р Рената Дескоска во врска со... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 13.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение од 281-та седница одржана на ден 13.07.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 281-та седница одржана на ден 13.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 11.7.2018 | Судски совет на РМ

  Заклучок

  По претставките и поплаките на граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите поднесени по mail ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 11.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение за 281-та седница на Судски совет на РМ - 13.07.2018 година

  Седницата ќе се одржи на ден 13.07.2018 година (петок) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 09.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение од продолжението на 280-та седница од 9.07.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на продолжението на 280-та седница одржано на ден 9.07.2018 година одлучи за... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 09.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение

  Претседателот на Судски совет на Република Македонија Зоран Караџовски, заедно со членовите на ССРМ Мери Дика Георгиевска, Јелица Крстевска, Селим Адеми и Беким Реџепи остварија работна средба со делегација на Венецијанската комисија ... [повеќе]
 • Соопштенија за јавност  | 06.7.2018 | Судски совет на РМ

  Соопштение од 280-та седница од 4.07.2018 година и продолжение од 5.07.2018 година

  Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 280-та седница одржана на ден 4.07.2018 година и продолжението на седницата на ден 5.07.2018 година усвои нов Дневен ред и одлучи за следното... [повеќе]