Седница на Судски совет на РМ - 20.06.2017 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Седница на Судски совет на РМ - 20.06.2017 година

Известувања  |  16.6.2017
Седницата ќе се одржи на ден 20.06.2017 година (вторник) со почеток во 11,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ...

СООПШТЕНИЕ

 

Седницата ќе се одржи на ден 20.06.2017 година (втрорник) со почеток во 11,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот:

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 256-та седница на Судскиот совет на РМ за ден 20.06.2017 година, со почеток во 11,00 часот

 

1. Усвојување на:

  • Записник од 254-та седница на Судскиот совет на Република Македонија од 10.05.2017 година.
  • Записник од 255-та седница на Судскиот совет на Република Македонија од 31.05.2017 година

2. Донесување на Одлука за времено упатување на судии.


3. Разно.