Kumtesë për seancën e 406-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 29.06.2022 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 406-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me 29.06.2022

Njoftim për opinionin  |  22 Qer 2022

                                                                KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut dë të mbajë seancë me 29.06.2022 (e mërkurë) me fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut.

REND  DITE

Për seancën e 406-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së  Veriut do të mbahet me 29.06.2022 me fillim në ora 10,00

1.Diskutim për parashtesat dhe ankesat e qytetarve dhe personave juridik për punën e gjykatësve, kryetarve të gjykatave dhe gjykatave, të dërguar në Këshillin Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

UPP nr. 122/22, 135/22, 181/22, 196/22, 203/22, 231/22;

UPP nr. 216/22, 228/22;

UPP nr. 229/22;

UPP nr. 201/22, 225/22, 236/22;

UPP nr. 15/22, 57/22, 144/22, 190/22, 208/22, 220/22;

UPP nr. 178/22, 210/22, 235/22;

UPP nr. 194/22, 209/22, 230/22;

UPP nr. 62/22, 103/22, 112/22;

UPP nr.85/22, 245/22;

2.Sjellja e vendimit për zgjedhjen e gjykatësve-porotë në Gjykatën Themelore Dibër, Vendime për ndërprerjen e funksionit gjykatës-porotë në Gjykatën Themelore Koçani, Gjykatën Themelore Penale-Shkup dhe Gjykatën Themelore Kriva Pallankë.

3.Shqyrtimi Raportit nga vizita punës në Gjykatën Apelit Shtip;

4.Shqyrtimi Raporteve për tremujorin e pare për punën e gjykatave për vitin 2022;

5.Shqyrtimi Analizës për Ligjin e procedures kontestimore;

6.Vendim për kërkesën për kompensim të shpenzimeve;

7.Sjellja e Vendimit për kompensim të shpenzimeve për qira;

8.Vendimmarje kundër ankesës së vendimit të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut;

9.Shqyrtimi dhe miratimi i Memorandumit për Bashpunim;

10.Shqyrtimi ankesave gjykatësve-porotë;

11.Formimi Komisioneve Raportuese në bazë të kërkesave të dorëzuara për ngritjen e procedurës përgjegjësisë së gjyqtarit/kryetarit të gjykatës dhe

12. Të ndryshme.