Соопштение од продолженијата на 288-та седница одржани на ден 31.10.2018 година и 5.11.2018 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од продолженијата на 288-та седница одржани на ден 31.10.2018 година и 5.11.2018 година

Соопштенија за јавност  |  06.11.2018
Судскиот совет на Република Македонија известува дека на продолженијата на 288-та седница одржани на ден 31.10.2018 година и 5.11.2018 година, одлучи за следното...

СООПШТЕНИЕ

                    Судскиот совет на Република Македонија известува дека на продолженијата на 288-та седница одржани на ден 31.10.2018 година и на ден 5.11.2018 година - Расправаше по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Македонија и одлучи за следните претставки:

                   -    УПП бр.148/18, 460/18, 580/18, 691/18, 700/18, 714/18;
                   -    УПП бр.463/18, 549/18, 553/18, 588/18, 613/18, 652/18, 674/18, 737/18;
                   -    УПП бр.110/18, 248/18, 439/18, 583/18, 591/18, 630/18, 642/18, 688/18, 693/18, 713/18, 738/18;
                   -    УПП бр.131/18, 643/18, 669/18, 716/18, 739/18, 746/18, 771/18;
                   -    УПП бр.440/18, 667/18, 694/18, 703/18, 729/18;
                   -    УПП бр.672/18, 704/18, 717/18, 727/18, 736/18, 650/18, 542/18, 441/18;
                   -    УПП бр.723/18, 732/18, 740/18;
                   -    УПП бр.172/18, 233/18, 479/18, 538/18, 596/18, 685/18, 695/18, 708/18; 718/18, 751/18, 769/18;
                   -    УПП бр.91/18, 699/18, 728/18, 730/18;
                   -    УПП бр.556/18, 571/18, 578/18, 589/18, 601/18;
                   -    УПП бр.26/18, 678/18, 720/18, 752/18, 756/11, 767/18.

              Расправата по претставките: УПП.бр. 617/18 и УПП.бр.758/18 е одложена.