Соопштение за 292-та седница на Судски совет на РМ - 29.11.2018 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 292-та седница на Судски совет на РМ - 29.11.2018 година

Соопштенија за јавност  |  21.11.2018
Судскиот совет на Република Македонија ќе одржи седница на ден 29.11.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот ...

СООПШТЕНИЕ

         
              Судскиот совет на Република Македонија ќе  одржи  седница на ден 29.11.2018 година (четврток) со почеток во 10,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Македонија со следниот:

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

За 292 -та седница на Судскиот совет на РМ за ден 29.11.2018 година, со почеток во 10,00 часот

1. Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Македонија и тоа:

- УПП.бр.419/18, 735/18, 778/18, 795/18, 803/18, 819/18;
- УПП.бр.457/18, 611/18, 618/18, 645/18, 649/18, 655/18, 666/18, 677/18, 689/18;
- УПП.бр.636/18, 753/18, 764/18, 775/18;
- УПП.бр.249/18, 386/18, 579/18, 602/18, 668/18, 679/18, 690/18, 701/18, 721/18, 744/18;
- УПП.бр.157/18, 525/18, 543/18, 573/18, 620/18, 651/18, 661/18, 731/18, 741/18, 780/18, 816/18;
- УПП.бр.726/18, 750/18, 774/18, 786/18;
- УПП.бр.132/18, 406/18, 594/18, 656/18, 748/18, 782/18;
- УПП.бр.438/18, 465/18, 572/18, 640/18, 644/18, 662/18, 681/18, 725/18;
- УПП.бр.54/18, 163/18, 207/18, 574/18, 617/18, 682/18, 724/18, 762/18, 791/18, 800/18;
- УПП.бр.749/18, 759/18, 766/18, 777/18;
- УПП.бр.697/18, 707/18, 745/18, 783/18, 789/18;
- УПП.бр.622/18, 670/18, 712/18, 734/18, 757/18.

2. Разно.