Kumtesë për seancën e 435-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila dë të mbajtur me datë 22.03.2023. [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 435-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila dë të mbajtur me datë 22.03.2023.

Njoftim për opinionin  |  16 Mar 2023

KUMTESË


Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë me datë 22.03.2023 (e mërkurë) me fillim në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me këtë:

REND  DITE


               Për seancën e 435-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së  Veriut, do të mbahet më datë 22.03.2023 me fillim në ora  10:00
1.Miratim të:


-Procesverbalit nga seanca e 431-të e Këshillit Gjyqësor të republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 20.02.2023;

-Procesverbalit nga seanca e 433-të e Këshillit Gjyqësor të republikës së Maqedonisë së Veriut, nga data 13.03.2023;

2.Vërtetimi ndërprerjesë së funksionit gjykatës për shkakë të plotësimit të kushteve për pension pleqërie;

3.Sjellja e vendimit për ndërprerjen e funksionit gjykatës-porotë;

4. Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarët dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar gjykate dhe gjykatave, të dorëzuar në Këshilli Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

-UPP nr.402/22, 78/23, 91/23

-UPP nr.28/23, 89/23, 76/23;     

-UPP nr.18/23, 62/23, 90/23;                                                                                                            

-UPP nr.84/23;

-UPP nr.19/23, 73/23, 82/23;                                                                  

-UPP nr.439/22, 463/22, 9/23, 22/23;                                                                                                      

-UPP nr.59/23, 80/23, 104/23;                                                                                                    

- UPP nr.55/23, 86/23;                                                                                                                       

-UPP nr.456/22, 3/23, 30/23, 81/23, 93/23 dhe

5.Të ndryshme.