Соопштение за 412-та седница на Судскиот совет на РСМ - 17.08.2022 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 412-та седница на Судскиот совет на РСМ - 17.08.2022 година

Соопштенија за јавност  |  16.8.2022

 

СООПШТЕНИЕ 

Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи Итна седница на ден 17.08.2022 година (среда) со почеток во 12,00 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

За 412-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 17.08.2022 година, со почеток во 12,00 часот

 

  1. Одлучување по приговори од кандидати  по објавени кандидатски листи за кандидати од апелационо подрачје Скопје и од управните судови и апелационо подрачје Гостивар и утврдување на кандидатски листи за избор на членови на Судскиот совет на РСМ и
  2. Разно.