Kumtesë për seancën e 358-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 29.12.2020 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 358-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 29.12.2020

Njoftim për opinionin  |  23 Dhj 2020

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbaj sеancë me 29.12.2020 (e martë) në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

REND  DITE

 

Seancna e 358-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me datë 29.12.2020, në fillim në ora 10,00.

 

1. Diskutim për parashteresat dhe ankesat nga qytetarër dhe personat juridik për punën e gjykatësve/kryetar e gjykatave dhe gjykatave, të dorëzuar te Këshilli Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut edhe atë:

 • Upp nr. 297/20, 451/20, 462/20;
 • Upp nr. 393/20, 402/20, 423/20, 489/20;
 • Upp nr. 211/20, 223/20, 370/20, 380/20, 400/20, 422/20, 466/20, 468/20;
 • UPP nr.523/19, 55/20, 282/20, 316/20, 364/20, 491/20;
 • Upp nr. 275/20, 406/20, 412/20, 421/20, 432/20, 442/20, 464/20, 488/20
 • Upp nr. 387/20, 407/20, 418/20, 454/20, 469/20;
 • Upp nr. 368/20, 381/20, 401/20, 420/20, 431/20, 441/20, 449/20;
 • Upp nr. 302/20, 362/20, 383/20, 403/20, 413/20, 433/20, 453/20;
 • Upp nr. 6/20, 351/20, 384/20, 425/20, 436/20, 446/20, 457/20, 478/20, 480/20;
 • Upp nr.378/20, 419/20, 439/20.

2.Të ndryshme.