Kumtesë për seancën e 454-të URGJENTE të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet më datë 13.09.2023 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 454-të URGJENTE të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet më datë 13.09.2023

Njoftim për opinionin  |  7 Sht 2023

 

KUMTES 

 

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbaj seancë me 13.09.2023 (mërkur) me fillim në ora 11,30  në sallën Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me këtë:

 

REND  DITE

Për seancën e 454 të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut që do të mbahet me 13.09.2023 (mërkur), me fillim në ora 11,30. 

 

1. Shqyrtimi i Raportit të Komisionit për përgatitjen e listave të kandidatëve dhe sjellja e vendimit për publikimin e konkursit për zgjedhje të 1 (një) anëtari te Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut nga radhët e Gjykatës Supreme;
 
2. Shqyrtimi i Raportit nga vizita në Gjykatën e Apelit-Shtip me propozim për sjellje të vendimit për shpallje të konkursit për zgjedhje të gjykatësve në   Gjykatën e Apelit-Shtip;
 
3. Shqyrtimi i Raportit nga vizita në Gjykatën administrative, Gjykata e Apelit-Shkup, Gjykata themelore-Kavadarc, Gjykata themelore-Kumanovë dhe Gjykata themelore-Strumic;
 
4. Shqyrtimi i Vendimeve të Gjykatës administrative;
 
5. Formimë te komisionit për informues pas paraqitjes së kërkesës për vërtetimin e përgjegjësis së gjykatësit/kryetarit të gjykatës;
 
- Sjellje të Vendimit për ndryshim të anëtarit të Komisionit për informues pas paraqitjes së kërkesës për vërtetimin e përgjegjësis së gjykatësit/kryetarit të gjykatës;
 
6. Të ndryshme.