Kumtesë nga seancën e 434-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 14.03.2023. [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seancën e 434-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 14.03.2023.

Njoftim për opinionin  |  14 Mar 2023

 KUMTESË


Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë seancë URGJENTE me datë 14.03.2023 (e martë) me fillim në ora 13,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut, me këtë:

REND  DITE


               Për seancën e 434-të Urgjente të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së  Veriut, do të mbahet më 14.03.2023 me fillim në ora  13:00


1.Shqyrtimi i Kërkesës për nominim të kandidatit për gjykatës në Gjykatën Penale Ndërkombëtare;

2.Diskutim dhe vendimmarrje pas shkresave të dërguar nga Gjykata Supreme e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

3.Të ndryshme.