Соопштение за 183 седница на Судски буџетски совет - 24.06.2022 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 183 седница на Судски буџетски совет - 24.06.2022 година

Соопштенија за јавност  |  22.6.2022

СООПШТЕНИЕ

 

Судскиот буџетски совет на ден 24.06.2022 година (петок) со почеток во 10.30 часот со следниот ќе ја одржи 183-та седница со следниот: 

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

 

  1. Усвојување на Записник од 181 седница на Судски буџетски совет одржана на ден 30.05.2022 година и Записник од 182 седница на Судски буџетски совет одржана на ден 16.06.2022 година;
  2. Одлука за обезбедување средства за исплата на додатоци на плата за месец јуни 2022 година, со предлог одлука;
  3. Барања од единки корисници на судската власт за измена на годишни планови за вработување;
  4. Буџетски циркулар за 2023 година на Министерството за финансии бр.08-6993/1 од 15.06.2022 година со Инструкции за подготовка на буџетските барања на единките корисници на судската власт;
  5. Барање од АС Битола бр.03-146/22 од 03.06.2022 година;
  6. Разно.