Соопштение за 172-та седница на Судски буџетски совет - 03.12.2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 172-та седница на Судски буџетски совет - 03.12.2021 година

Соопштенија за јавност  |  03.12.2021

 

СООПШТЕНИЕ

Судскиот буџетски совет ќе ја одржи 172-та седница на ден 03.12.2021 година (петок) со почеток во 10.30 часот со следниот:

 

Д Н Е В Е Н   Р Е Д

 

  1. Одлука за  измена и дополнување на Одлуката за конституирање на Судскиот буџетски совет во нов состав 02-1037/23 од 15.11.2017 година и бр.02-1768/25 од 28.11.2019 година
  2. Усвојување на Записник од 171-та седница на Судски буџетски совет одржана на ден 23.11.2021 година;
  3. Одлука за обезбедување средства за исплата на додатоци на плата за месец ноември 2021 година, со предлог одлука;
  4. Одлука за усвојување на Единствениот план за вработување во судовите за 2021 година, со предлог одлука;
  5. Одлука за усвојување на Единствениот план за вработување во судовите за 2022 година, со предлог одлука;
  6. Одлука за претплата за Службен весник за 2022 година, со предлог одлука;
  7. Разно.

 

          Согласно протоколите за заштита на здравјето во услови на пандемијата предизвикана од КОВИД -19 вирусот, седницата ќе се одржи преку видео конференциска врска на ЗООМ платформа.