Соопштение за 391-та седница на Судски совет на РСМ - 29.12.2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за 391-та седница на Судски совет на РСМ - 29.12.2021 година

Press realeses  |  Dec 24, 2021

СООПШТЕНИЕ

Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи  седница на ден 29.12.2021 година (среда) со почеток во 10,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 391-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден  29.12.2021 година, со почеток во 10,30 часот 

 

1.     Расправа по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Северна Македонија и тоа:

 

- Упп бр. – 588/21, 600/21, 612/21, 623/21, 633/21;

- Упп бр. – 618/21, 629/21, 641/21, 654/21;

- Упп бр. – 507/20, 398/21, 573/21, 581/21, 596/21, 606/21, 630/21, 655/21;

- Упп бр. – 574/21, 585/21, 608/21, 627/21, 638/21;

- Упп бр. – 518/21, 576/21, 645/21;

- Упп бр. – 490/21, 510/21, 569/21, 601/21, 614/21, 625/21;

 - Упп бр. – 465/21, 495/21, 544/21, 568/21, 582/21, 592/21, 603/21, 615/21, 637/21;

- Упп бр. – 543/21, 583/21, 591/21, 620/21, 631/21, 662/21;

- Упп бр. – 590/21, 613/21, 635/21;

- Упп бр. – 527/21, 598/21, 609/21, 621/21, 632/21.

 

2.     Разно.