Kumtesë për seancën e 359-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 20.01.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë për seancën e 359-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila do të mbahet me datë 20.01.2021

Njoftim për opinionin  |  11 Jan 2021

 

KUMTESË

Këshilli Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbaj sеancë me 20.01.2021 (e mërkur) në ora 10,00 në sallën e Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut me këtë:

REND  DITE

Seancna e 359-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbahet me datë 20.01.2021, në fillim në ora 10,00.

 

1.Miraratim të:

-Procesverbalit nga seanca e 350-të të Këshillit Gjyqësor të Repunlikës së Maqedonisë së Veriut nga data 30.10.2020.

-Procesverbalit nga seanca e 354-të të Këshillit Gjyqësor të Repunlikës së Maqedonisë së Veriut nga data 30.11.2020.

-Procesverbalit nga seanca e 355-të të Këshillit Gjyqësor të Repunlikës së Maqedonisë së Veriut nga data 09.12.2020.

2. Sjellja e Vendimit për Publikimin e Shpalljes për kryetar të Gjykatës Themelore Berovë dhe Gjykatës Themelore Vinicë.

3. Sjellja e Vendimit për Publikimin e Shpalljes për zgjedhjene 2 (dy) gjykatës në Gjykatës Themelore Berovë, 1(një) gjykatës Gjykatës Themelore Vinivë, 1(një) gjykatës Gjykatës Themelore Dellçevë dhe 1(një) gjykatës Gjykatës Themelore Krushevë.

4. Sjellja e Vendimit për dërgim të përkohëshëm të gjykatësve në Gjykatën e Apelit Shkup.

5. Sjellja e Vendimeve për sjelljen e parashtresës kundra Orarit  të punës për gjykatësit për vitin 2021, të sjellur nga ana e kreyetarve të Gjykatave.

6.Sjellja e Vendimit për ndërprerjen e funksionit gjyqësor me vetë kërkesë.

7. Diskutim për Raportet nga Komisioni raportues dhe pas raporteve nga Komisioni për vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetar gjykate.

8. Formimi i Komisionit raportues për kërkesat e dhëna për ngritjen e procedurës dhe vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetar gjykate.

9.Të ndryshme