Соопштение за ИТНА 379-та седница на Судски совет на РСМ - 28.07.2021 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение за ИТНА 379-та седница на Судски совет на РСМ - 28.07.2021 година

Соопштенија за јавност  |  27.7.2021

                                                   СООПШТЕНИЕ

 

Судскиот совет на Република Северна Македонија ќе одржи ИТНА седница на ден 28.07.2021 година (среда) со почеток во 10,30 часот во салата на Судскиот совет на Република Северна Македонија со следниот:

 

Д Н Е В Е Н    Р Е Д

 

За 379-та седница на Судскиот совет на РСМ за ден 28.07.2021 година, со почеток во 10,30 часот

 

                                                                                                       

  1. Донесување на Одлука за констатирање на престанок на судиска функција поради смрт.
  2. Донесување на Одлука по поднесен приговор од страна на судија за измена на Годишниот распоред за работа донесен од претседател на суд.
  3. Разно.