Соопштение од 312-та седница одржана на ден 26.06.2019 година [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Вести

%%
%%

Соопштение од 312-та седница одржана на ден 26.06.2019 година

Соопштенија за јавност  |  26.6.2019
Судскиот совет на Република Северна Македонија известува дека на 312-та седница одржана на ден 26.06.2019 година, одлучи за...

СООПШТЕНИЕ

               Судскиот совет на Република Македонија известува дека на 312-та седница одржана на ден 26.06.2019 година, одлучи за следното:

1.Расправаше по претставките и поплаките од граѓаните и правните лица за работата на судиите, претседателите на судовите и судовите, поднесени до Судскиот совет на Република Македонија и одлучи за следните претставки:

  - УПП бр.239/19, 253/19, 213/19;   
  - УПП бр.670/18, 225/19, 235/19;     
  - УПП бр.124/19, 245/19;
  - УПП бр.802/18, 860/18, 4/19, 138/19, 220/19, 231/19, 259/19, 267/19;
  - УПП бр.57/19, 170/19, 238/19, 254/19, 264/19, 282/19;
  - УПП бр.491/18, 165/19, 237/19, 271/19;
  - УПП бр.11/19, 232/19, 215/19.

                      Расправата по претставките: УПП.бр. 3/19, 23/19 и 228/19 е одложена.