Kumtesë nga seance e 367-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila u mbajtë me date 25.03.2021 [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
  • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
  • " end="
"]

Lajm

%%
%%

Kumtesë nga seance e 367-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e cila u mbajtë me date 25.03.2021

Njoftim për opinionin  |  25 Mar 2021

KUMTESË

Këshillit Gjyqësor i Republikës së Maqedonisë së Veriut informonë se në seancën e 367-të e mbajtur me datë 25.03.2021 vendosi si në vijim:

1.Miratimi i

-Procesverbalit nga sance e 360-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me datë 28.01.2021.                                                             

-Procesverbalit nga seance e 363-të të Këshillit Gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut e mbajtur me date 16.02.2021.

2.Është sjellur vendimit për vërtetimin e numrit të vendeve të lira për gjykatës për gjeneratët e nëntë nga Akademin për Gjykatës dhe Prokuror Publik.

3.Është sjellur vendim për ndërprerjen e gjykatësve-porëtë në Gjykatën Themelore Penale –Shkup.

4.Janë sjellur vendime për vazhdimin e dy procedurave nga dy kërkesa për vërtetimn e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetar gjykate.

5.Janë Formuar Komisione raportues për kërkesat e dhënë për ngritjen e procedurës dhe vërtetimin e përgjegjësisë së gjykatësit/kryetar gjykate.