Warning

Warning

No content found for: ‭public_mk/sud/formulari i obrasci/drugi/2776885b-ad12-4ddf-861d-070200ad1abb‭

 
Warning

Warning

No content found for: ‭public_mk/sud/formulari i obrasci/drugi/2776885b-ad12-4ddf-861d-070200ad1abb‭

 

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 18.5.2024
  Управниот суд ја известува јавноста дека на ден 17.05.2024 година во 18:30 часот, судечкиот совет по предметот УРП.бр. 88/24, оформен по тужба поднесена од Коалиција ЕВРОПСКИ ФРОНТ на Парламентарните избори 2024, против Решение број УП1 10-21/1 од 14.05.2024 година на Државната изборна комисија на РСМ, ја донесе и јавно ја соопшти изреката на одлуката [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 17.5.2024
  Управниот суд ја известува јавноста дека на ден 18.05.2024 година во 00:40 часот, судечкиот совет по предметот УРП.бр. 87/24, оформен по тужба поднесена од Коалиција ЕВРОПСКИ ФРОНТ на Парламентарните избори 2024, против Решение број УП1 10-21/2 од 14.05.2024 година на Државната изборна комисија на РСМ, ја донесе и јавно ја соопшти изреката на одлуката [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 17.5.2024
  Управниот суд ја известува јавноста дека на ден 18.05.2024 година во 00:10 часот, судечкиот совет по предметот УРП.бр.89/24, оформен по тужба поднесена од Коалиција ЕВРОПСКИ ФРОНТ на Парламентарните избори 2024, против Решение број УП1 10-15/1 од 14.05.2024 година на Државната изборна комисија на РСМ, ја донесе и јавно ја соопшти изреката на одлуката [повеќе]

Сите вести