Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен) [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Извештаи (месечен, квартален, полугодишен, годишен)

 

Година
Вид на извештај
Опис Година Преземање
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец април 2019 година
Месечен
2019
Квартален извештај за работата на Управен суд за прв квартал 2019 година
Квартален
2019
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец март 2019 година
Месечен
2019
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец февруари 2019 година
Месечен
2019
Годишен извештај за работа на Управен суд за 2018
Годишен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец јануари 2019 година
Месечен
2019
Квартален извештај за работата на Управен суд за четврт квартал 2018 година
Квартален
2018
Извештај за второто полугодие за работата на Управен суд во 2018 година
Полугодишен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец декември 2018 година
Месечен
2018
Месечен извештај за работата на Управен суд за месец ноември 2018 година
Месечен
2018

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВЕН ОГЛАС бр.2/2018

  Новости  | 13.5.2019
  Соопштение за дата и време за одржување на административна селекција по објавен оглас. [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 11.5.2019
  УПРАВНИОТ СУД во совет составен од судиите: м-р Ѓоко Живковски – претседател на советот, и судиите Имсале Хасани, м-р Анета Џигерова, Даниела Антовска и Нада Иванова - членови на советот, со записничар Добрила Бришкоска Арсова - виш судски соработник, решавајќи по тужбата на тужителот ВМРО - ДПМНЕ (ВМРО - ДЕМОКРАТСКА ПАРТИЈА ЗА МАКЕДОНСКО НАЦИОНАЛНО ЕДИНСТВО) – подносител на листата за кандидат за градоначалник на Општина Ново Село, поднесена преку овластениот подносител Игор Јанушев од Велес, против Решението на Државната изборна комисија Број УП 1 9-107 од 09.05.2019 година, на јавна седница одржана на ден 11.05.2019 година, донесе [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 11.5.2019
  УПРАВНИОТ СУД во совет составен од судиите Гордана Илиевска - претседател на советот, м-р Снежана Трповска и Газменд Фејзуљи - членови на советот, со записничар Мирјанка Тренчевска - виш судски соработник, одлучувајќи по тужбата на тужителот Стево Матевски од Скопје, изјавена против решението на Државната изборна комисија Бр.УП1-106 од 05.05.2019 година, на седницата на советот одржана на ден 11.05.2019 година, согласно член 51 став 3 од Изборниот законик донесе [повеќе]

Сите вести