Канцеларија за односи со јавност [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="categories" start="
 • " end="
"] [Property context="current" type="content" htmlencode="false" separator="</li><li>" field="keywords" start="
 • " end="
"]

Канцеларија за односи со јавност

СЛУЖБЕНО ЛИЦЕ ВО КАНЦЕЛАРИЈАТА ЗА ОДНОСИ СО ЈАВНОСТ

Јован Трпевски - Раководител на одделение

- контакт телефон: 02/3203-207
- контакт e-mail:  jovan.trpevski@usskopje.mk

 

-Заменик -  Снежана Кипровска - Виш судски соработник
                      - контакт телефон: 02/3203-202
                       - контакт e-mail:  snezana.kiprovska@usskopje.mk

Пребарување одлуки

Суд
Број на предмет
Датум
_

Најнови вести

 • О Г Л А С

  Новости  | 23.5.2018
  Објавување јавен оглас за вработување судски службеници во Управниот суд [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 02.5.2018
  Поради покажаниот голем интерес на медиумите, а со цел објективно информирање на јавноста во врска со превземените дејствија од страна на Управен суд по повод изјавените жалби од FCL AMBIENTE SRL од Република Италија (заитересирано лице) и тужениот орган Град Скопје, против одлуката на Управен суд У-6.бр.186/2017 од 06.10.2017 година, Управен суд ја известува јавноста дека [повеќе]
 • СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТ

  Новости  | 12.3.2018
  Управниот суд на ден 14.03.2018 година, со почеток во 11.00 часот во Судница бр. 1 ќе се одржи јавна седница по поднесената тужба од тужителот Петар Карајанов, заведена под У-5.бр.1875/2017 [повеќе]

Сите вести